KEFÍROVÝ MUGCAKE
25g ovesné vločky jemné bio (Allnature), 30g kokosová mouka bio (Allnature)
15g syrovátkový protein
70ml bio kefír
1 vejce
Kypřící prášek 1 čajová lžička
Kousky mandlí, tvaroh a meruňky na ozdobu
Všechno smíchám v hrníčku a dám na 3 minuty na plný výkon do mikrovlnky, poté vyklopím a zdobím dle chuti, aby byly zastoupeny i zdravé tuky a více bílkovin a ovoce
MUGCAKE S BORŮVKAMI A ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM
- 30g mandlová mouka bio (Allnature)
- 15g syrovátková protein
- 70g Hollandia bio (zelený obal) nebo Miil (rohlik.cz – náš nejoblíbenější bílý jogurt)
- 1 vejce
- 10g mandlové lupínky
- Na ozdobu: já dělám domácí oříškové máslo (ořechy střídám, přidávám i čokoládu nebo kokos, skořici…Vyrábím ho ve skvělém stroji Nutramilk – jelikož mám od této firmy mnoho přístrojů a moc si za nimi stojím, tak jsem pro vás získala na celý sortiment z e-shopu Traminal slevu 10% s kódem “Teso10”,
- Borůvky a meruňky nebo jiné ovoce